Kirjatilaus:
Entiset heterot

Rose-Marie Peake & Outi Santavuori (toim.):

ENTISET HETEROT
Kuinka löysin itseni sateenkaaren alta

Puoliso, lapsia, omakotitalo, koira. Elämä on tavallista, suomalainen unelma. Silti se ei tunnu omalta, koska jotain olennaista puuttuu. Entiset heterot kertoo ihmisistä, jotka ovat rakastuneet samaan sukupuoleen elettyään ensin heterosuhteessa. Kirjoittajia yhdistää elämää mullistava havahtuminen todelliseen seksuaali- ja sukupuoli-identiteettiin. He kertovat, miten he löysivät suuntautumisensa, mitä siitä seurasi ja millaista on elää samaa sukupuolta olevan kumppanin kanssa ja sateenkaariyhteisössä heteronormatiivisen elämänvaiheen jälkeen. Ääneen pääsevät myös läheiset: Mitä lapset ajattelivat, kun äiti löysikin tyttöystävän? Mitä entinen puoliso mietti, kun yhteiset avioliittovuodet olivatkin olleet kumppanille ahtautumista vääränlaiseen muottiin? Miten entisen heterosuhteen varjot näkyvät nykyisessä suhteessa? 

Entiset heterot on valaiseva ja rohkaiseva teos oman identiteetin löytämisestä ja toisen elämän aloittamisesta.


Hinnat:

Normaalihinta 30 euroa / kirja + 5 euron postitus- ja käsittelykulut*

Jäsenhinta** 25 euroa / kirja + 5 euron postitus- ja käsittelykulut*


* Jos kirjoja tilataan useampia, postituskulut kasvavat Itellan hinnaston mukaisesti.

** Jäsenyys tarkastetaan tilauksen yhteydessä. Jäsenhinnan saadakseen jäsenmaksun täytyy olla maksettu kuluvalta vuodelta.


Toimitamme kirjoja muun työmme lomassa, kuitenkin niin nopeasti kuin työtilanteemme sallii. Osa yhdistyksen myymien kirjojen voitosta menee yhdistyksen työn hyväksi. Kiitos tilauksesta!

Montako kirjaa tilaat?

Sateenkaariperheiden jäsenyys

Tilaajan nimi

Tilaajan sähköpostiosoite

Tilauksen toimitusosoite

Maksutapa

Laskutustiedot

Täytä tämä kohta vain jos haluat, että paperilasku lähetetään erilliseen laskutusosoitteeseen

Muista vahvistaa tilaus painamalla Lähetä vastaukset -painiketta

Lähettämällä tämän lomakkeen, annat suostumuksen käsitellä henkilötietojasi Sateenkaariperheet ry:n tietosuojaselosteen mukaisesti: sateenkaariperheet.fi/tietosuojaseloste

0%