Hei Asteriskin jäsenet!

Yhdistyksen toiminnan lähtökohtana on jäsenistä huolehtiminen ja heidän opintojensa edistäminen. Onkin siksi erityisen tärkeää, että mahdollisimman monelle löytyisi tekemistä, tapahtumia ja toimintaa, johon osallistua. Lisäksi jäsenten tulee luottaa siihen, että yhdistys ajaa heidän etujaan koulutuspoliittisesti. Näistä syistä Asteriskin hallitus haluaisi kuulla sinun mielipiteesi siitä, miten Asteriskia voisi kehittää ja miten toiminta on sujunut viime vuoden aikana. Olisi siis varsin hienoa, jos pystyisit käyttämään muutaman minuutin kyselyyn vastaamiseen. Kaikkiin kysymyksiin ei kuitenkaan ole pakko vastata, mutta vastaathan jokaiseen kysymykseen, johon sinulle on mielipide. Kysely on auki heinäkuun 21. päivään asti.


Ps. Jos et mihinkään muuhun kysymykseen jaksa vastata, vastaathan kyselyn viimeiseen kysymykseen, joka on myös kyselyn ainoa pakollinen kysymys.

Osa 1/6: Asteriskin toiminta: yritystapahtumat

Asteriski järjestää yhteistyökumppaneidensa kanssa mm. hackathoneja, saunailtoja, leffaexcuja, biljardi-iltoja, paintball-iltoja, olutmaisteluja. 

Mikä oli mielestäsi onnistunein/kivoin yritystapahtuma? Miksi?

Jos jokin järjestetyistä yritystapahtuma pitäisi karsia pois, niin mikä? Miksi?

Onko sinulla hyviä ideoita yritystapahtumiin?

0%