HAKULOMAKE: 

Trade Mission Deutschland 2019


Music Finland järjestää vientimatkan Saksaan, Hampuriin ja Berliiniin 8.–9.10.2019. Kaksipäiväisen matkan ohjelma on suunnattu suomalaisyrityksille, jotka tekevät  vientiä saksankieliseen Eurooppaan. Vientimatkan ohjelma koostuu pääasiassa pyöreän pöydän keskusteluista, yritysvierailuista ja sekä verkostoitumistilaisuudesta, joka järjestetään Ja Ja Ja -klubin yhteydessä to 10.10.


Music Finland vastaa vientimatkan käytännön järjestelyistä ja yritysvierailuista yhdessä paikallisen koordinaattorin kanssa. Paikallisena yhteistyökumppanina ja matkan tuottajana toimii musiikkialan viestintätoimisto Factory92.


Matkalle valitaan enimmillään kahdeksan suomalaisyritystä, joista kustakin ohjelmaan voi osallistua yksi edustaja. Osallistumismaksu on 100 euroa (+alv), ja se laskutetaan yrityksiltä kun matkalle lähtijät on valittu. Music Finland maksaa osallistuville yrityksille matkatukea max. 50% kuluista / max. 250 eur per firma. Jos yritys käyttää matkaan myös muita tukia, ne vähennetään Music Finlandin tukiosuudesta siten, että tukien yhteenlaskettuosuus ei ylitä 50% matkakuluista.

 

 


Hae mukaan viimeistään 16.8.2019.
LOMAKKEEN TÄYTTÄMISESTÄ


Voit keskeyttää lomakkeen täyttämisen ja jatkaa myöhemmin painamalla sivun alalaidassa olevaa "Tallenna ja jatka myöhemmin" -painiketta. Lomakkeeseen täyttämäsi tiedot tallentuvat ja pääset syöttämään sähköpostiosoitteesi, johon keskeneräisen lomakkeesi linkki lähetetään.


Voit jatkaa lomakkeen täyttämistä saamastasi linkistä koska tahansa. Kun lähetät valmiin hakemuksen, saat siitä kuittauksen ruudullesi. Viimeisellä sivulla voit myös antaa sähköpostiosoitteesi, jolloin saat lomakkeesta kopion itsellesi. 


Pakolliset kentät on merkitty punaisella tähdellä.


Lisätietoja hankkeesta saat Niko Kankaalta. Otathan yhteyttä hakiessasi: 

Niko Kangas

Vientipäällikkö

niko.kangas@musicfinland.fi

+358 (0)50 544 3312

0%