Ilmoittautumislomake Mourning cloak -tanssiesitykseen

Mourning cloak - Suruvaippa on teos surusta, kehollinen ja tanssillinen matka elämää muuttavasta kokemuksesta ja toivon uudelleen löytymisestä.


Esitys: perjantaina 4.10.2019

klo 19.00-20.00 


Esityksen kesto 1 h.

Ovet auki tunti ennen esityksen alkua.

Valtimonteatterin baari palvelee koko esityksen ajan!


Teatterin osoite:

Valtimon teatteri 

Aleksis Kiven katu 22, sisäpiha. 

Helsinki


Kun olet ilmoittautunut, saat sähköpostitse tiedot lipun maksamista varten. Vasta lipun maksaminen vahvistaa paikan esityksessä. Mukaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.Hinta: Omavastuuosuus Suomen nuoret lesket ry:n jäseniltä on 10€. Ei-jäsenet saavat lipun kauttamme 18€:n ryhmähinnalla. (norm. lipunhinta 20€.)

 

Hyvä tietää: Viimeinen hetki ilmoittautua ja maksaa lippu on sunnuntaina 8.9.2919 klo 12. Tämän jälkeen kaikki varauksemme maksamattomat paikat vapautetaan teatterin yleiseen lipunmyyntiin.

 

Peruutus: Palautamme lippumaksun, jos perut lippusi viimeistään su 1.9. Tämän jälkeen peruttuja lippuja ei hyvitetä.


Nimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Leskeytymisvuosi

Jäsenyys

Voit liittyä jäseneksi tästä. Sivu aukeaa erilliseen välilehteen. Yhdistykseen liittymisen jälkeen voit viimeistellä Mourning cloak -ilmoittautumisen.


Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki työikäisenä leskeytyneet. Jäsenet voivat osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin jäsenhintaan. He saavat postitse yhdistyksen jäsenlehden, sähköiset jäsenkirjeet sekä tietoa s-postilla tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Heidän käytössään on myös ilmainen lakineuvonta, joka toimii ajanvarauksella kerran kuukaudessa.


Kun liityt jäseneksi, saat postitse liittymispaketin, joka sisältää leskioppaan ja laskun jäsenmaksun maksamista varten. Mikäli sinulla on alaikäisiä lapsia, saat mukana myös lapsen suru -oppaan. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/vuosi.

Hyväksyn peruutusehdot

Lämpimästi tervetuloa!

0%