Vanhemmuuskumppanuusilta - Ristiriidatonta elämää ei ole

Tämänkertaisessa vanhemmuuskumppanuusillassa on osioita, jotka on tarkoitettu kaikille, jotka jakavat tai ovat aikeissa jakaa vanhemmuuttaa jonkun toisen kanssa, olipa tuo joku toinen oma puoliso, kumppanivanhempi, sijaisvanhempi, syntymävanhempi, adoptiovanhempi tai jotakin muuta.

Speet Date eli pikakohtaamisosio on suunnattu vain niille, jotka haaveilevat vanhemmuuskumppanuudesta tai suunnittelevat perustavansa apilaperheen, siis kaikille, joilla on suunnitelmissa jakaa vanhemmuus jonkun muun kuin oman rakkaus/seksikumppanin kanssa, ja joilla kumppanivanhempi/mmat on vielä löytämättä. Vanhemmuuskumppania/neita etsiville Speed date -periaatteella järjetetävän pikatutustumisen ideana on se, että lyhyiden keskusteluhetkien avulla pääsee keskustelemaan kaikkien paikalla olevien kaltaistasi henkilöä potentiaalisesti etsivien kanssa.

Ilta järjestetään la 26.10. klo 17-19, Sateenkaariperheiden toimitiloissa Kurvissa, Hämeentie 29, Helsinki.


Illan aiheena on ristiriidat.
Ohjelma

- klo 17-18 keskustelullinen luento, jossa paneudutaan vanhemmuuden jakamisen ristiriitoihin ja niistä selviämiseen. Alustajana Terhi Väisänen.
*klo 18-19 on valittavana kaksi vaihtoehtoa:
- vaihtoehto A klo 18-19 on ristitiitakysymysten syventäminen yhdessä Terhi Väisäsen kanssa
- vaihtoaehto B klo 18-19 on osallistua vanhemmuuden Speed dateen, johon voi osallistua jokainen, joka etsii kumppanivanhempaa tulevaa vanhemmuuttaan jakamaan. Ohjaajana Kaisa Niittynen

Keskustelullisiin osioihin ovat tervetulleita kaikki, jotka jakavat vanhemmuuttaa jonkun, joko oman puolison tai lapsen muun vanhemman kanssa.

Voit osallistua vain yhteen osioon tai olla läsnä koko tilaisuuden ajan. Jotta osaamme varautua, paljonko ihmsiä on osallistumassa mihinkin osioon, kyselemme alla suunnitelmistanne.

Tilaisuus on maksuton ja sen järjestää Sateenkaariperheet ry.

Tapahtuma on la 26.10. klo 17-19 Kurvissa, Hämeentie 29, Helsinki, 7.krs. Ovi löytyy Cafe Picnicin ja R-kioskin ovien välistä. Ovisummeri Ärrän ovenpielestä. Oikeassa summerissa lukee "Sateenkaariperheet".

Tästä seuraava vanhemmuuskumppanuusilta järjestetään kevätkaudella 2020.

Tilassa ei ole esteettömiä wc-tiloja. Kookkaan pyörätuolin kanssa pääsee isommalla hissillä, jonka sisäänkäynti talon takana. Jos olet tulossa sillä, soita ensin etupuolle summeria tai soita 050-321 7976, niin tulemme avaamaan hissin. Talon takana ei ole ovikelloa tai -summeria. Induktiosilmukkaa ei tiloissamme ole.


Muista painaa lähetä-painiketta lomakkeen lopussa, kuvan jälkeen.


Lähettämällä tämän lomakkeen, annat suostumuksen käsitellä henkilötietojasi Sateenkaariperheet ry:n tietosuojaselosteen mukaisesti: sateenkaariperheet.fi/tietosuojaseloste

Jos et pysty osallistumaan tällä kertaa, mutta vastaavat tilaisuudet kiinnostavat, voit jättää tähän sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme sinulle, kun uusia tilaisuuksia on tiedossa.

Osallistujien nimet

Sähköpostiosoite, josta osallistujat tavoittaa

Osallistun/osallistumme

Jos osallistut(te) Speed Dateen, vastaa tähän.
Etsin/etsimme

Jos osallistut(te) Speed Dateen, vastaa tähän.
Minulla/meillä on tarjota

Haluaisin iltapäivän aikana saada vastauksen ainakin näihin kysymyksiin

Jotakin muuta, mitä haluat meille kertoa

0%