Kulttuurihyvinvointi KYSissä

Ilmoittaudu taiteen vapaaehtoistoimijaksi KYSiin

Haluaisitko lahjoittaa taide-elämyksen KYSin asiakkaiden, omaisten ja henkilökunnan iloksi? Tarjoamme sairaalaympäristöä sekä esittävälle taiteelle että visuaaliselle taiteelle.

Sairaalaan toivotaan

  • hyvän mielen taidetta, joka tarjoaa iloa ja positiivisia ajatuksia
  • vetovoimaista taidetta, joka koskettaa yleisöä ja toimii myönteisen keskustelun lähteenä
  • taidetta, joka lisää suvaitsevaisuutta
  • taidetta, joka antaa virikkeitä ja innostaa taide- ja kulttuuriharrastusten pariin

Taide-elämys voi olla esimerkiksi laulua, soittoa, tanssia, runonlausuntaa, teatteria, sirkusta, taikuutta tai voit luoda visuaalisen elämyksen sairaalan asiakkaille ja henkilökunnalle omalla taidenäyttelyllä.

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua vapaaehtoistaiteilijaksi KYSiin. KYSin kulttuuriyhdyshenkilö ottaa sinuun pian yhteyttä. Ilmoittautuneet haastatellaan ja mikäli yhteydenotto johtaa taidetapahtuman järjestämiseen, vapaaehtoistaiteilijan kanssa laaditaan sopimus taide-elämyksestä sairaalan tiloissa.


Kyselyn tietosuojaseloste

Kyselyyn vastatessa syntyy henkilörekisteritietoja. Rekisterinpitäjä on PSSHP.

Henkilötietojen käyttötarkoitus, käsittelyn peruste, säilytysaika ja muu informointi annetaan tässä tietosuojaselosteessa:

Vastaajien nimet, sähköpostiosoitteet ja vastausaineistot tallentuvat kyselydataan mahdollista yhteydenottoa varten. Tietoa säilytetään Surveypalissa sekä tiivistetyssä excel-muodossa toistaiseksi. Dataa ei luovuteta organisaation ulkopuolisille.

Kyselyaineistoa käytetään vapaaehtoisten, maksuttomien taidetilaisuuksien järjestämiseen.

Tietosuojaseloste: https://www.psshp.fi/documents...

Henkilörekisteritietojen käsittelyn hyväksyminen

Hyväksyn, että tässä kyselyssä syntyviä henkilörekisteritietojani voidaan käyttää tietosuojaselosteessa mainituissa tarkoituksissa. Hyväksyminen on vapaaehtoista.

Kuvaus tarjoamastasi vapaaehtoisesta taide-elämyksestä

Nimi

Sähköposti/puhelinnumero

0%